Az önazonosság 10 lépése

  1. Az érzések nem jók, nem rosszak. Teljesen rendben van hogy azt érzed amit…dühöt,  bánatot, örömet…Nincs senki aki meg tudja mondani, mit kell érezned. Fontos, ne tartsd magadban, beszélj az érzéseidről.  Szabad érezned!
  2. Nincs semmi olyan amit kell, vagy nem kell akarnod. Jó hogy azt akarod amit. Ha jó a kapcsolatod az életenergiáddal, nőni és terjeszkedni akarsz majd, ehhez a kéréseidet, elvárásaidat tudatosítsd. Szükséges akarnod!
  3. Az életben fontos és szükséges, az öröm, a mulatság. Tanulj meg lazítani. Vedd észre az élet apró örömeit kínáló lehetőségeket. Élvezd az életet!
  4. Az igazmondás csökkenti az élet fájdalmait. A hazugság eltorzítja a valóságot. Az eltorzult valóságérzékelés a teljes életet tévútra viszi. Ne félj az igazságtól. 
  5. Segítségként fogd fel  hogy az életben akadályoztatva vagy. Nem kaphatunk meg mindent akkor és ott, azonnal. Az akadályok nem csak küzdeni tanítanak, általuk képessé válunk igényeink  késleltetésére. Ez hosszútávon tompítja a fájdalmak élét. 
  6. Fejezd ki, mond ki, hogy elfogadod mindannak a következményét, amit teszel. Lényeges hogy kifejezzük az élettel kapcsolatos felelősségünket. Ez azt jelenti,  hogy elfogadjuk annak a következményeit amit teszünk, de nem fogadjuk el (nem vesszük magunkra ) azt amit más tesz.  
  7. Hibáink a tanáraink. Nem baj ha hibákat követsz el. 
  8. A problémák azért vannak hogy megoldjuk, nem  azért hogy elkerüljük őket. A problémák hárítása eltávolít az élet áramától. 
  9. Nem kell mindenkinek megfelelni, az élet szükséges velejárója konfrontáció. Ha szükséges, mondj ellent. 
  10. Engedd meg magadnak hogy az légyél aki lenni szeretnél. Hozd  létre,  saját egyéni valóságodat. 
Szeretettel : Ilda


Megjegyzések